Denna bostad är såld Visa alla bilder

Lantlig känsla mitt i stan!

Välkommen till denna drömlika bostad som blir ett hem att längta till. Lägenheten är perfekt belägen i ett skyddat söderläge med utsikt över Tantolundens gröna oas. På den rymliga balkongen kan ni avnjuta fågelkvitter, sol hela dagen, en rogivande utsikt över kolonilotter och härlig grönska.

Denna lägenhet erbjuder generösa sociala ytor, vilket gör den till en underbar plats att umgås med vänner och familj. I den mysiga och barnvänliga bostadsrättsföreningen Zinken finns trevliga gårdar med lekplatser och grillplatser för de boende, samt garage, parkeringsplatser och gemensamma faciliteter. Bostaden erbjuder två sovrum, stort och härligt vardagsrum med naturligt ljusinsläpp, badrum samt walk in closet.
Bostaden kan lätt göras om till en 4:a se alternativa planlösningen.

I området finner ni tre förskolor och grundskolor. Denna bostad har ett centralt läge vid Zinkensdamms gård, mellan Mariatorget och Hornstull, med ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Du har nära till Tantos vidsträckta grönområde med vackra promenadvägar, utegym, minigolf, lekparkar, badplatser med mera som gör vardagen extra njutbar. På de omkringliggande gatorna finns det ett stort utbud av restauranger och andra bekvämligheter, vilket ger dig många valmöjligheter för en spontan middagsupplevelse.

I Hornstull finner du även Bio Rio, gallerior och under säsong en populär loppmarknad samt matmarknad vid Bergsunds Strand. Goda kommunikationer är garanterade med närhet till buss och tunnelbana vid Zinkensdamms, samt pendeltåg vid Södra Station.
I avgiften ingår värme, vatten och bredband 1000/1000 Mbit via Ownit. Ca 37 000 000 kr i kassan, (enligt årsredovisningen 2022).

Välkommen på visningen!

Budgivning pågår

Zinkens väg 53

6 695 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
66 kvm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 4
Månadsavgift
3 343 kr/mån
Subhan Kaki Ansvarig mäklare [email protected] 076-838 26 69
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem