Årets Franchisetagare - Amanda Treutiger och Robin Nyvall

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter.

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Franchisetagare var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen:

”Årets Franchisetagare har imponerat stort genom att på kort tid skapa enastående resultat samtidigt som de har lyckats skapa en stark teamkänsla. De har framgångsrikt balanserat ett högt tempo med att skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö för sina medarbetare vilket har bidragit till ett framgångsrikt resultat, redan under sitt första år som Franchisetagare. Årets Franchisetagare har genom en tydlig process och hårt arbete guidat sina medarbetare till en förståelse för vad som krävs för att bli en duktig mäklare - och de inspirerar dagligen med sitt egna sätt att sälja bostäder. Glada men inte nöjda - Franchise Vasastan/Norrmalm!” 

Gratulerar till vinsten! Hur känns det att ta emot priset som Årets Franchisetagare?

- Tack snälla, det var verkligen jätteroligt att vinna detta pris! Ett fint kvitto på att vi har lyckats bygga upp ett framgångsrikt team med bra värderingar. Vi levererar bra siffror, har nöjda kunder och vi har väldigt roligt tillsammans längs vägens gång! 

Vad har varit nyckeln till er framgång och vad anser ni är avgörande egenskaper för att bli en framgångsrik Franchisetagare?

- Nyckeln har varit att vi har kul tillsammans på jobbet och arbetar för att skapa en så bra teamkänsla som möjligt, där vi gläds åt teamets framgångar och inte bara åt våra egna. En stor framgångsfaktor är att vi själva har legat på topplistorna i många år och har därmed många heta kunder som vi kan dela med oss av till våra anställda. Vi är också väldigt måna om att vår personal ska må bra, både på jobbet och i privatlivet, därför jobbar vi mycket med balansen mellan dessa två. Vi ställer höga krav men finns alltid här som stöttepelare när vår personal behöver hjälp med exempelvis struktur, förhandling, säljträning eller privata frågor. Vi har från dag ett haft ett långsiktigt mål som vi vill uppnå och vi tar inga genvägar för att lyckas. 

Hur kommer vinsten att påverka er fortsatta utveckling och expansion inom mäklarbranschen?

- Vi hoppas att denna vinst kommer att stärka vårt varumärke utåt och att vi blir ett än mer attraktivt varumärke, både för personal och kunder. Vårt mål är att växa och plocka fler marknadsandelar, vilket vi fortsätter att jobba på likt tidigare. Vi ser fram emot ännu ett starkt år, vilket har börjat riktigt bra hittills!

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem