Årets Mäklare – Ebba Thielebeule

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter.

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Mäklare var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen:

”Årets Mäklare utmärker sig som en enastående mäklare, inte bara genom sin skicklighet och professionalism utan också genom den oöverträffliga energi och glädje som hon sprider i varje affär. Genom att kombinera ett skarpt affärssinne med en stor ödmjukhet har Årets Mäklare inte bara klättrat på försäljningslistorna utan även blivit en inspirerande förebild för hela branschen. Hennes dedikation, optimism och resultatfokus gör henne till en självklar vinnare och det ska bli spännande att följa hennes framfart. Årets Mäklare går till vår härliga duracellkanin Ebba Thielebeule!”

Gratulerar till vinsten! Hur känns det att få utmärkelsen Årets Mäklare på Alicia Edelman och stå som självklar vinnare av priset?

- Tack snälla! Det känns både stort och ärofyllt att få ta emot detta pris på ett företag som Alicia Edelman, som förra året blev prisat till Årets Mäklarkontor i Sverige och där mäklarnas lägsta nivå är extremt hög. Samtidigt är jag väldigt ödmjuk till priset då jag vet hur mycket jag och alla kollegor sliter varje dag och vilket jobb som krävs i varje affär, såväl ut mot kund som back office.  

Vad tar du med dig framåt i ditt mäklande efter denna vinst?

- Att få ta emot detta pris redan efter mitt första helår som mäklare, där jag kom ut som ny mäklare i en extremt ambivalent och osäker marknad, ger mig otroligt mycket energi och tändvätska framåt. Det är något som jag tar med mig till att fortsätta hålla högsta kundnöjdhet, vara en god kollega och en högt presterande mäklare. Jag hoppas att priset kan inspirera både kollegor och framtida nyexaminerade mäklare på bolaget att tänka ”kan hon, kan jag!”. 

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem