Årets Mötesbokare - William Lindvall

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter.

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Mötesbokare var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen:

”Ständigt hungrig, entusiastisk och drivande i att skapa nya kundkontakter. Årets Mötesbokare har inte bara bokat flest möten i år, han har även visat sina övriga kollegor att med en självsäker ton kan man boka in vad som helst. Årets Mötesbokare har snabbt klättrat på listorna och det finns nog snart inte en enda person i området som inte fått ett samtal från den här mäklaren. Årets Mötesbokare än William Lindvall!”

Gratulerar till vinsten! Hur känns det att vara den mäklaren som har lyckats boka in flest möten på hela Alicia Edelman?

- Tackar! Det känns mycket bra. Speciellt nu när jag har fått utdelning och ser resultat av mitt hårda jobb. Både genom att säljare som inte har var redo att sälja för sex månader sedan nu ringer upp och vill sälja, men också lägenheter som jag har sålt underhand där behovet av att ändra sin boendesituation inte varit så stort till en början.

Vilka egenskaper och färdigheter anser du är mest avgörande för att bli en framgångsrik mötesbokare i mäklarbranschen?

- Jag skulle säga att vara konsekvent dag in och dag ut. Känn av kunden, hitta behoven och använd dig utav olika tekniker som exempelvis rätt tonläge, flockdjursbeteenden, tvåstegsalternativ. Men viktigast av allt; le när du pratar med kunden. Ett leende hörs tydligt genom telefonen - och vem vill inte prata med en glad person!

Vad kommer vinsten som Årets Mötesbokare att bidra till i din fortsatta framgång och utveckling som mäklare?

- Vinsten har gett mig än mer motivation och gnista till att jobba för att ta hem priset detta år också!

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem