Årets Partner - Julia Larsson

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter.

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Partner var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen:

”Årets Partner har från sin start på företaget varit ett lysande energiknippe som utsöndrar glädje, lojalitet och har en positiv energi oavsett vilket rum hon kliver in i. Hon har haft en imponerande förmåga att fortsätta bearbeta sitt område samtidigt som mammalivet och hennes kunder fortsätter att ge högsta betyg efter varje avslutad affär. Med en obotlig optimism visar hon att ingenting är omöjligt. Hon har inte bara nått, utan överträffat sin budget med hela 213% och vi ser fram emot att följa hennes framfart under 2024. Årets Partner är Julia Larsson!”

Gratulerar till vinsten! Hur känns det att bli utsedd till Årets Partner för ditt exceptionella arbete som partner på Alicia Edelman?

- Det känns helt otroligt! Så glad och tacksam för denna utmärkelse. Jag har fantastiska kollegor som inspirerar och peppar mig varje dag. Sedan vore jag ingenting utan mina fantastiska säljare som rekommenderar mig vidare och återkommer, försäljning efter försäljning. Hårt jobb i 4,5 år har gett resultat.

Vad tar du med dig framåt i ditt partnerskap efter denna vinst?

- Jag vill fortsätta som jag gör idag men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Jag hoppas att 2024 är början på något stort. Hoppfull och otroligt taggad!

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem