Årets Prestation – Linnea Mott

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter. 

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Prestation var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen: 

”Årets Prestation går till en person som verkligen visat att genom att ständigt utmana sig själv och arbeta hårt kan man nå höga nivåer på kort tid. Hon har på ett snabbt sätt kommit in i företagets arbetssätt och briljerat ute i sitt område. Hon bidrar dessutom med både förslag, idéer och erfarenheter som gör att hela varumärket stärks och ständigt förbättras. Med ett barn på höften och ett koppel i handen har hon förhandlat ihop sina affärer i farten mellan kundmöten och hon gör det med ett konstant leende på läpparna. Vi är otroligt glada att du valde att komma till oss till slut. Årets Prestation går till Linnea Mott!”

Grattis till att ha vunnit priset för Årets Prestation! Hur känns det att få denna utmärkelse för dina beundransvärda prestationer?

- Tack snälla! Jag är tacksam och stolt. Det känns väldigt bra, men jag blev förvånad då det finns många andra medarbeta på Alicia Edelman som gjort mycket bra ifrån sig. Jag är enormt ödmjuk till att just jag fick äran att ta emot det här fina priset. 

Vad kan du ge för råd till andra mäklare som önskar att prestera på en högre nivå?

- Jag tror på strategin att omge sig med kollegor som är bättre än dig. Är du bäst i rummet, är du i fel rum. Det är något som jag verkligen uppskattar med att arbeta på Alicia Edelman. Här är varje rum uteslutande fyllt med skickliga, kompetenta och drivna mäklare. Vi motiverar, stöttar och sporrar varandra dagligen.

Vad tar du med dig framöver i ditt arbete som mäklare efter denna vinst?

- Jag arbetar med att jag ska fortsätta gå utanför min comfort zone för att utvecklas, även om jag trivs väldigt bra i den. Det motiverar mig till att alltid nå samt prestera på en nivå högre.

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem