Årets Rookie – William Lindvall

Kvällen glittrade av elegans och stjärnglans när Alicia Edelman samlades på Högberga Gård för att delta under Alicia Edelman Gala 2024. I luften vibrerade en upprymd stämning och galan bjöd på flera storstilade höjdpunkter.

Alicia Edelman Gala är ett tillfälle där Alicia Edelman tillsammans firar sina framgångar. Där betonas vikten av att lyfta fram och tacka personalen som konstant arbetar för att föra gemensamma samt individuella mål till liv. En höjdpunkt, som skapade förväntning och spänning bland personalen, var årets prisutdelning där utmärkande och enastående presentationer, dedikation och professionalism hyllades.

Årets Rookie var ett av kvällens prestigefyllda priser och delades ut med motiveringen:

”Årets Rookie har genom ett extremt driv och passion snabbt blivit en mäklare som efter bara några månader både kvalat sig in på stans topplistor och kammat hem flera fina priser internt på företaget. Årets Rookie har verkligen visat att hårt arbete lönar sig vilket lett till många sena kvällar ensam kvar på kontoret. Hans vilja, engagemang och talang har verkligen varit ett inspirerande tillskott i gruppen och har visat på en unik förmåga att utmärka sig på kort tid. Årets Rookie går till ingen mindre än William Lindvall!”

Grattis till att ha vunnit priset som Årets Rookie! Hur känns det att få denna utmärkelse för dina insatser som nykomling inom mäklarbranschen?

- Stort tack, det känns väldigt bra att få ta emot priset som Årets Rookie! Mina mål har alltid varit högt uppsatta. Dessa mål i kombination med en tydlig vision, stor motivation och hög arbetsmoral har gjort det möjligt för mig att uppnå detta prestigefyllda pris.

Vilka råd skulle du ge till andra nya mäklare som strävar efter att uppnå samma nivå av framgång som du har gjort?

- Mina främsta råd är att fokusera på rätt saker, veta vart du vill och vilken energi du vill ha kring dig. Kolla dig själv i spegeln och fråga dig vem du vill vara, för att sedan arbeta mot att nå dit. Dessa utgångspunkter har jag använt mig av i början av min mäklarkarriär – vilket bevisligen resulterat i framgång!

Vad tar du med dig in i din fortsatta karriär som mäklare efter att ha vunnit detta pris?

- Jag tar med mig en hög motivation till att fortsätta bevisa varför jag är en självklar mäklare på Alicia Edelman, som är fyllt med högpresterande mäklare och god energi.

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem