Subhan Kaki - Ny Partner

Subhan Kaki ny som Partner på Alicia Edelman

Alicia Edelman har tecknat avtal med fastighetsmäklare Subhan Kaki som därmed blir Partner i Stockholm med fokus på området Södermalm.

Subhan, varför valde du att börja på Alicia Edelman?

- Jag är helt övertygad om att man måste omge sig med rätt människor som vill åstadkomma något i livet. Jag sätter extremt höga mål på mig själv som mäklare både vad det gäller försäljningsmål, kundnöjdhet och hur jag vill uppfattas av säljare, köpare och spekulanter. Då var valet väldigt enkelt. På Alicia Edelman har man kunden i fokus och som mäklare skapar man långa kundrelationer.

- Jag är övertygade om att Alicia Edelman som företag är rätt för mig och nu ser jag fram emot att få bygga min fortsatta framtid tillsammans med bolaget och ledningen. Jag ser fram emot att arbeta efter Alicia Edelmans koncept och som Partner får jag också förmånen att vara med att påverka utvecklingen på Alicia Edelman, säger Subhan Kaki.

Företaget grundades 2018 i Stockholm av Sara Johansson, Fredrik Flodin och Marcus Ljungdahl. Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag som har stort fokus på kundrelationer och yrkets hantverk och erbjuder marknaden några av de mest framgångsrika mäklarna i Stockholm. Våren 2023 tog företaget emot det prestigefyllda priset "Året mäklarkontor, Sverige" på galan Guldhemmet, ett initiativ av Hemnet.

Varför ska man välja dig som fastighetsmäklare?

När du anlitar mig som mäklare kan du förvänta dig något utöver det vanliga mäkleriet, jag har en bakgrund inom elitidrotten och att förlora för mig är inget alternativ. Jag brinner för att göra bra affärer, du som uppdragsgivare kommer känna av den starka drivkraften och engagemanget jag har för att få ett riktigt högt slutpris. Jag är noggrann och genuint intresserad av att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare.

Mäklaryrket för mig är inget arbete det är en livsstil. Något som många uppskattar med mig är min tillgänglighet och att jag alltid vägleder och finns till hands för mina kunder. Jag har en stor passion för mitt yrke och nyckeln till att jag säljer fler objekt till höga slutpriser är på grund av min arbetsmoral och att jag gör det där lilla extra för att få ihop affärerna. Boka ett möte med mig och du kommer ha gjort din bästa bostadsaffär i livet.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag har ett stort bilintresse och kört många exklusiva bilar på bana. Det är en fantastisk känsla som inte går att beskriva. Jag har även sprungit Lindingöloppet, det var otroligt jobbigt.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Frågar man folk som känner mig så skulle de säga att jag är extremt driven, målinriktad och att jag är en social person som tar mig tiden att lyssna på andra.

Till sist, vad är din mål som fastighetsmäklare, både kort och långsiktigt?

Kortsiktigt så vill jag snabbt etablera mig bland de som ligger högst upp på försäljningslistorna i antal försäljningar. På långsikt så ser jag att jag driver att av landets mest framgångsrika franchise med Alicia Edelman.

Fredrik Flodin, delägare och grundare, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Det känns fantastiskt att få välkomna en så pass kompetent och meriterat framgångsrik mäklare som Subhan till Aliciafamiljen. Detta är en klockren rekrytering, i helt rätt läge och det går i linje med våra mål som bolag med att fortsätta rekrytera nya Partners och Franchisetagare till Alicia Edelman. Vi etablerar oss i fler områden och stadsdelar och på sikt så ska vi ha flera lokalkontor inom Stockholm såväl som övriga städer i Sverige, säger Fredrik Flodin.

Vi säger varmt välkommen till Subhan som Partner och vi ser fram emot en spännande och framgångsrik tid tillsammans.

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

PRESSMEDDELANDE - 10 januari 2024

Alicia Edelman

Årets Mäklarkontor Sverige

Hårt jobb och kompetenta medarbetare lönar sig. Våren 2023 tog Alicia Edelman emot utmärkelsen som Årets Mäklarkontor i Sverige. Här arbetar människor som delar synen på hur viktigt det är att motivera varandra, och att alltid sätta goda kundrelationer i första rummet.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem