2 October, 2019 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FASTIGHETSMÄKLERI ANSTÄLLER RIKARD ANDERSSON SOM MÄKLARKOORDINATOR
Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Rikard Andersson som mäklarkoordinator samtidigt som han parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Rikard kommer närmast från Försvarsmakten där han arbetat i 4 år.

Alicia Edelman har nöjet att presentera vår nya talang Rikard Andersson som började den 2 oktober 2019. Inledningsvis är Rikards roll att arbeta som mäklarkoordinator under Mikael Lundh (Chefsmäklarkoordinator) samtidigt som han studerar till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska Institutet) på uppdrag av Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. Efter avslutade studier kommer Rikard att övergå i tjänst från mäklarkoordinator till Fastighetsmäklare.

Rikard kommer senast från Försvarsmakten där han arbetat de senaste fyra åren och de sista åren som gruppchef med operativ säkerhetstjänst. Rikard började sin karriär som snickare inom nyproduktion för att därefter helt byta bransch och satsa helhjärtat på Försvarsmakten för att nu ta steget vidare till ännu en ny bransch, mäklarbranschen.

Rikards initiala mål är att avsluta sin utbildning på FEI per december 2020 för att sedan i januari 2021 börja som mäklare. Då startar hans resa med att bygga och utveckla sitt personliga varumärke samt att positionera sig på marknaden och ta marknadsandelar. Hans långsiktiga målbild är att bli en av de främsta mest rekommenderade mäklarna i Stockholms län. Rikard ser att det under studietiden är en stor fördel att samtidigt få verka som mäklarkoordinator, att praktiskt få arbeta med samtliga administrativa uppgifter inom mäklaryrket och få en förståelse och erfarenhet från hela försäljningsprocessen.

Rikard Andersson, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

”Vi ser att Rikard med sin oerhört starka vinnarinstinkt, sitt starka psyke och sitt lugn har rätt grundförutsättningar för att lyckas med studierna i den snabba studietakt som är satt samt målet att bli en stjärnmäklare hos oss på Alicia. Rikard är en lagspelare vilket gör att han också passar mycket väl in i vårt TEAM. Vi ser med spänning fram emot Rikards licensering som mäklare och att tillsammans med Rikard få växa och göra Alicia än starkare, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

Varför mitt val gick just till Alicia Edelman är framför allt för att några av Stockholms bästa och mest rekommenderade mäklare jobbar i bolaget och att också få vara delaktig i Alicias spännande utvecklingsresa som nytt bolag. Sedan gillar jag att arbeta mot tydliga och högt uppsatta mål, här matchar Alicia Edelman mina de behov bäst samt att de är måna om och lägger vikt på att teamet och det privata livet ska fungera.

Meningen var faktiskt att jag skulle studera fastighetsmäklarutbildningen via en annan mäklarbyrå men när jag fick chansen att börja på Alicia Edelman, FEI och att samtidigt arbeta som mäklarkoordinator blev mitt val mycket enkelt, självklart valde jag Alicia Edelman!

Varför valde du att lämna Försvarsmakten?

Jag har haft fyra väldigt roliga år inom Försvarsmakten med otroliga upplevelser, utmanande uppgifter och har fått vänner för livet. Valet att ta klivet ut i den civila världen, som vi säger inom Försvarsmakten, och börja studera var för att jag ville utvecklas på ett annat plan. Det känns helt rätt och efter många insatser och långa perioder borta från familjen så är detta precis vad jag vill göra. Sedan kommer jag att fortsatt ha en fot kvar inom Försvarsmakten som ”Tidvis anställd” så när det passar kan jag välja att delta på övningar.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle nog beskriva mig som social och omtänksam, en otrolig obotlig tävlingsmänniska och duktig på att tempoväxla i det jag tar mig för.

Dela
ae ae ae