22 November, 2018 - ALLMÄNT
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri anställer Mikael Lundh som säljkoordinator
Mikael Lundh, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Mikael Lundh ansluter till den nyetablerade mäklarfirman Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. Med en roll som säljkoordinator kommer Mikael att hjälpa företaget med både administrativa uppgifter runt försäljningarna men också driva parallella projekt för företagets tillväxt. Mikael har över fem års erfarenhet hos en annan aktör i branschen där han bidragit till goda resultat. Under den senaste tiden har Mikael även testat på bilbranschen som produktexpert på Mercedes.

- Jag ser det här som en stor möjlighet att få vara med i ett tidigt skede och bygga upp ett företag. Att få jobba tillsammans med tre starka mäklare och kunna bidra med min kompetens känns riktigt kul. Vi alla satsar allt och påverkar vår egen framtid, säger Mikael Lundh, säljkoordinator på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

- Att erbjuda Mikael en tjänst var en självklarhet för oss på AE. Han har gjort bra ifrån sig på tidigare arbetsplatser och har ett gott rykte i branschen. Han är alldeles särskild och det ska bli roligt att få ha honom med på den här resan, säger Fredrik Flodin, Delägare och Fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Att benämna Mikael som alldeles särskild är ingen underdrift. Han är en driven tvåbarnspappa som fick sin första dotter när han endast var 17 år gammal. Trots familj i tidig ålder mäktade han med både skola, flertalet timanställningar och student. Under sin ungdomstid har han också varit en framstående bordtennisspelare i Ängby SK med meriter som SM-guld, dubbla SM-silver i lag och resor runt jorden i totalt 16 länder. I februari åker han som ledare till Bahrain för att hjälpa klubbens ungdomsspelare, ett land som han själv tidigare också tävlat i.

- Mikaels driv och vinnarinstinkt är precis vad vi vill ha här på AE. Det ska bli roligt att se vad vi tillsammans kan åstadkomma, avslutar Marcus Ljungdahl, Delägare och Fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Dela
ae ae ae