4 February, 2020 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKER TEAMET OCH ANSTÄLLER LINNÉA LUND SOM FASTIGHETSMÄKLARE.
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri anställer Linnéa Lund som ny Fastighetsmäklare. Linnéa kommer närmast från Fastighetsbyrån Östhammar och har dryga fem års erfarenhet av fastighets- och lägenhetsförsäljningar.

Linnéa Lund, Alicia Edelmans nya stjärnmäklare började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 20 januari 2020. Linnéa kommer närmast från Fastighetsbyrån, läste till fastighetsmäklare inklusive ekonomiåret på HIG (Högskolan i Gävle) och fick sin licensering 2014-07-16. Linnéa har i sin tidigare anställning hos branschkollegan haft Östhammar kommun och dess bostadsmarknad som sitt område.

Mellan åren 2016 – 2019 har Linnéa varit den mest anlitade och rekommenderade fastighetsmäklaren i Östhammars kommun. Hon slagit flertalet rekord, bland annat sålt det dyraste småhuset i kommunen någonsin, ett rekord som fortfarande står sig än idag. Sammantaget har Linnéa en bred erfarenhet av fastighets- och lägenhetsförsäljningar vilket inkluderar strandtomter och attraktiva fritidshus med båthus till bland andra presumtiva Stockholms kunder och Linnéa har även fått förtroendet att förmedla prästgårdar, två anrika gamla gruvingenjörsvillor och missionshus.

Linnéa har en längre tid lockats av att etablera sig på Stockholmsmarknaden och har nu som målbild att ytterligare stärka sitt personliga varumärke, ta marknadsandelar inom sitt fokusområde/Stockholm län och etablera sig som en av Stockholms främsta och mest rekommenderade mäklare.

Gemensam nämnare för Linnéas resultat är hennes struktur och disciplin samt förmåga att skapa förtroende och trygghet i sina relationer i affärsprocessen med sina kunder. Linnéa triggas av att utifrån sin egen erfarenhet och Alicias digitala och effektiva arbetsmetoder få driva en än mer effektiv försäljningsprocess för sina kunders räkning.

Linnéa Lund, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

”Vi ser att Linnéa kompletterar oss på Alicia Edelman med sin breda erfarenhet, sina försäljningsmeriter och utmärkelser som fastighetsmäklare sedan 2014. Vi ser med intresse fram emot att tillsammans med Linnéa som en av våra förebilder och nyckelpersoner fortsätta utvecklingen av vår struktur, effektivitet och produktivitet för att bli än mer lönsamma och skapa balans och en hållbart långsiktig karriär för mäklaren, något som garanterar Alicias fortsatta tillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Sedan två år tillbaka har jag varit sugen på att byta arbetsmarknad, att testa något nytt men framför allt utmana mig själv inom yrket. Stockholmsmarknaden lockade mig redan under utbildningen och nu är timingen rätt, jag redo att ta steget och byta marknad och att samtidigt flytta ihop med min sambo på Gärdet!

Eftersom jag är lite bekant med två av delägarna sedan studietiden har jag följt Alicias resa från start och har på håll imponerats av deras utveckling och framgång. Fredrik tog kontakt med mig gällande en bostadsförmedling och då nämnde jag lite om mina planer vilket ledde till en lunch där det stod klart direkt att jag ville börja jobba med detta grymma företag och gäng!

Sedan var det tydligheten i visionen och målet för bolaget och dess drift som helhet, målen och delmålen för oss som anställda samt en väl utformad introduktion för mig som ny för att så snabbt som möjligt komma igång.

Jag ser det verkligen som en ära att få starta min karriär i Stockholm med några utav Stockholms absolut främsta mäklare och att få jobba med människor som är så likasinnade, det tror jag är ett vinnande koncept!

Varför ska man välja dig Linnéa som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

I varje affär jag får äran att förmedla ser jag till att du som säljare och köpare ska bli mer än nöjda, att jag överträffar era förväntningar och att ni känner att ni genuint kan rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta.

Att få högsta slutpris är oftast det viktigaste för många kunder men för andra kan det viktigaste vara att knyta ihop affären så fort som möjligt. Jag lyssnar in kundens behov och du som kund ska alltid känna dig trygg när du gör en affär med mig för jag kommer guida dig noggrant genom ditt livs kanske största affär.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

- Jag har gjort tjejklassikern och har ett stort intresse för idrott och hälsa

- Jag har ett intresse för personlig utveckling och mental träningen

- Jag har en tvillingsyster och två storasyskon

Jag är 27 år och uppvuxen i Österbybruk. Jag gick på Bruksgymnasiet i Gimo för att direkt efter studenten flytta till Gävle och studier till Fastighetsmäklare på Högskolan. Därefter startade jag min karriär direkt på Fastighetsbyrån i Östhammar och nu går flyttlasset till Gärdet och min sambo Joachim. Vi gillar mat och dryck, att resa och upptäcka nya platser i Sverige och i världen – tror på att det är bra med variation och omväxling i vardagen. Är uppvuxen på Östkusten men tillbringar gärna sommaren på Västkusten i Kungshamn/Smögen med familj och vänner, en lång tradition sedan uppväxten.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som glad, positiv och driven och att jag älskar mitt jobb! Och att jag är noggrann i allt jag tar mig an och gillar ordning och reda.

Dela
ae ae ae