senaste från instagram
Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk. Välkommen in - Följ oss på instagram!
se mer från instagram
senaste från facebook
Vill du se mer av oss? Spana in vår facebooksida här!
se mer från facebook
Hitta Mäklare

Se vad andra tycker hos HittaMäklare.se

Är du säljare och ska anlita en mäklare? Läs mer om oss och våra kunders omdömen här. Läs mer
29 Mars, 2023 - Pressmeddelande

Vinnare - Årets Mäklarkontor 2022. Guldhemmet, ett initiativ av Hemnet.

läs mer
18 December, 2022 - Pressmeddelande

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri skriver ny historia och tecknar avtal med sin första franchisetagare

läs mer
12 Maj, 2022 - Rekrytering

Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Chanelle Becker. Efter 2 år på en annan mäklarbyrå kände jag att det var dags för mig att ta mig an nya utmaningar och möjligheter. Efter att ha träffat flertalet mäklarbyråer så var det en självklarhet att Alicia Edelman skulle bli mitt nästa steg i min mäklarkarriär! En mäklarbyrå […]

läs mer
1 November, 2021 - Rekrytering

För mig var det en självklarhet! Att få bli en del av detta fantastiska team av högpresterande människor som driver branschen framåt, det är inget man tackar nej till! Jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade samt att få vara en del av Alicias resa framåt.

läs mer
22 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Clara Fredriksson som säljstöd i bolaget. Clara kommer närmast från Residence Christie´s.

läs mer
15 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Simon Engman som ny fastighetsmäklare i bolaget. Simon kommer närmast från Karlstads Universitet där han läst till fastighetsmäklare.

läs mer
15 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nicklas Kling som ny fastighetsmäklare i bolaget. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola där han läst till fastighetsmäklare.

läs mer
7 Maj, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Evelinn Åkerman som säljstöd samtidigt som hon parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Evelinn kommer närmast från hotell och turismnäringen där hon arbetat i sammanlagt 7 år.

läs mer
7 April, 2021 - Rekrytering

Felicia Ahlquist, Alicia Edelmans nya stjärna, etablerad inom mäklarbranschen sedan två år tillbaka började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 18 januari 2021. Hon kommer närmast från Bjurfors Bromma och läste till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle fram till 2018. Efter avslutade studier flyttade Felicia till New York för att fortsätta studera business på college samt praktisera på en av Manhattans främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.

läs mer
23 Mars, 2021 - Allmänt

Robin Nyvall tar nästa karriärsteg och blir Partner inom Alicia Edelman.

läs mer