senaste från instagram
Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk. Välkommen in - Följ oss på instagram!
se mer från instagram
senaste från facebook
Vill du se mer av oss? Spana in vår facebooksida här!
se mer från facebook
Hitta Mäklare

Se vad andra tycker hos HittaMäklare.se

Är du säljare och ska anlita en mäklare? Läs mer om oss och våra kunders omdömen här. Läs mer
8 December, 2021 - Rekrytering

Varför valde du att börja jobba på Alicia Edelman? Efter första mötet med delägaren Fredrik Flodin märkte jag att Alicia Edelman verkligen är mäklarföretaget som är i framkanten i många olika avseenden i branschen. Utöver det så finns en tydlig tanke och struktur bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare […]

läs mer
1 November, 2021 - Rekrytering

För mig var det en självklarhet! Att få bli en del av detta fantastiska team av högpresterande människor som driver branschen framåt, det är inget man tackar nej till! Jag ser det som en stor fördel att få arbeta med likasinnade samt att få vara en del av Alicias resa framåt.

läs mer
22 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Clara Fredriksson som säljstöd i bolaget. Clara kommer närmast från Residence Christie´s.

läs mer
15 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Simon Engman som ny fastighetsmäklare i bolaget. Simon kommer närmast från Karlstads Universitet där han läst till fastighetsmäklare.

läs mer
15 Juni, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman förstärker teamet och anställer Nicklas Kling som ny fastighetsmäklare i bolaget. Nicklas kommer närmast från Gävle Högskola där han läst till fastighetsmäklare.

läs mer
7 Maj, 2021 - Rekrytering

Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Evelinn Åkerman som säljstöd samtidigt som hon parallellt studerar till fastighetsmäklare via FEI. Evelinn kommer närmast från hotell och turismnäringen där hon arbetat i sammanlagt 7 år.

läs mer
16 April, 2021 - Rekrytering

Alicia Edelman förstärkte teamet genom att anställa Felicia Bång Larsson som säljstöd den 18 januari 2021. Felicia kommer närmast från butikskedjan Media Markt där hon arbetat som säljare och produktexpert inom vitvaror.

läs mer
7 April, 2021 - Rekrytering

Felicia Ahlquist, Alicia Edelmans nya stjärna, etablerad inom mäklarbranschen sedan två år tillbaka började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 18 januari 2021. Hon kommer närmast från Bjurfors Bromma och läste till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle fram till 2018. Efter avslutade studier flyttade Felicia till New York för att fortsätta studera business på college samt praktisera på en av Manhattans främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.

läs mer
29 Mars, 2021 - Allmänt

Vi önskar Mikael Malmberg Lundh, ny försäljningschef på Alicia Edelman lycka till i sin nya roll! Mikael började inom mäklarbranschen 2013 och har jobbat brett inom olika roller nära mäklare samt med franchisetagare under flera års tid. Sedan början på Alicia har Mikael framgångsrikt drivit och utvecklat arbetsprocessen och digitaliseringen inom säljstöd något som bidragit till Alicias fina försäljningsutveckling.

läs mer
23 Mars, 2021 - Allmänt

Robin Nyvall tar nästa karriärsteg och blir Partner inom Alicia Edelman.

läs mer