13 May, 2019 - Rekrytering
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri anställer Robin Nyvall som ny Fastighetsmäklare i bolaget
Mäklarföretaget Alicia Edelman Fastighetsmäkleri anställer Robin Nyvall som ny Fastighetsmäklare i bolaget. Robin Nyvall kommer närmast från Fastighetsbyrån och har haft Årsta och söderort som sitt upptagningsområde.

Robin Nyvall, Alicia Edelmans nya stjärnskott börjar som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 8 maj 2019. Robin kommer närmast från Fastighetsbyrån, har läst till fastighetsmäklare via FEI-utbildningen (Företags Ekonomiska Institutet) och har i sin tidigare anställning hos branschkollegan haft Årsta och Söderort som sitt fokusområde.

Robin har sedan tidigare en gedigen bakgrund och erfarenhet inom försäljning efter tio år i Telecom branschen. Han har under dessa år haft sex olika tjänster som bland annat säljare, butikschef samt som gruppchef centralt på 3 Sverige. Robin har även bakgrund i det militära som Kustjägare inom Svenska Försvarsmakten.

Robins mål som fastighetsmäklare hos oss på Alicia Edelman är att fortsätta etablera sig som högpresterande mäklare, ytterligare stärka sitt personliga varumärke och sina marknadsandelar. Framför allt genom att göra det han är bäst på, bygga långsiktigt hållbara relationer till sina kunder. Robin beskriver själv att Alicia Edelman som varumärke, sitt framgångsrika positiva team, koncept och försäljningsmetod ger honom möjligheterna att nå sina högt uppsatta mål vilket inkluderar att vinna priset som Årets mäklare.

Gemensam nämnare för Robins resultat är förmågan att skapa förtroende och trygghet i sina relationer såväl internt som externt samt att nu få driva en än mer effektiv försäljningsprocess för sina kunders räkning genom Alicias digitala och effektiva arbetsmetoder.

Robin Nyvall, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

”Vi ser att Robin kompletterar oss på Alicia Edelman med sina meriter, sin försäljningserfarenhet och sina framgångsrika resultat inom både Telecom och Mäklarbranschen. Vi ser också med spänning fram emot att tillsammans med Robin som en av våra förebilder och nyckelpersoner fortsätta bygga organisation och exekvera på vår expansionsplan för Alicias fortsatta tillväxt, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

Jag tycker Alicia Edelman är ett spännande företag, de är nytänkande och sticker ut på marknaden. Vi går mot en allt mer digitaliserad värld och min bild av Alicia Edelman Fastighetsmäkleri är att de arbetar mer innovativt än övriga branschkollegor. Extra roligt upplever jag att det är att få vara med så tidigt i ett nystartat företag, att få vara delaktig i att bygga upp bolaget från grunden. Jag känner mig grymt taggad på att få bidra med min kompetens, tidigare erfarenhet och att få vara med och vara en del av den framgångsresan.

Varför ska man välja dig Robin som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Jag är en tävlingsmänniska med ett driv utöver det vanliga. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar, därför ska man välja mig som mäklare.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

- Jag har sprungit 10 mil på en inomhusbana (422 varv).

- Hoppat bungyjump.

- Backpackat och besökt över 50 länder.

Jag är 30 år gammal, uppvuxen i en liten ort som heter Kopparberg och jag flyttade hemifrån direkt efter högstadiet då jag började studera på fotbollsgymnasiet i Degerfors. Bor idag i Stockholm tillsammans med min sambo Moa och på fritiden tycker jag om att träna, träffa vänner och resa.

Slutligen vill jag säga att jag ser fram emot att arbeta med mina nya kollegor och Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.

Dela
ae ae ae