13 August, 2020 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN ANSTÄLLER EMMA OLSSON SOM MÄKLARKOORDINATOR
Mäklarföretaget Alicia Edelman anställer Emma Olsson som mäklarkoordinator med start i augusti 2020. Emma kommer närmast från Advokatfirman Delphi där hon arbetat som juristassistent i 2 år.

Alicia Edelman förstärker teamet genom att anställa Emma Olsson som mäklarkoordinator med start den 11 augusti 2020. Emma kommer närmast från Advokatfirman Delphi där hon arbetat som assistent de senaste 2 åren, primärt med jurister inom transaktioner och företagsförvärv. Tidigare kommer Emma från en roll som mäklarkoordinator hos branschkollegan Edward & Partners och har därför goda erfarenheter inom området.

”Vi ser att Emma kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin bakgrund och ser med intresse fram emot att tillsammans med Emma fortsätta vår utveckling av struktur, effektivitet och intern service för att skapa balans och en hållbar arbetsmiljö för såväl koordinatorer som mäklare, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Vad fick dig att välja Alicia Edelman?

Jag har hört mycket gott om byrån sedan starten och förstod snabbt att det är en av Stockholms mest rekommenderade mäklarfirmor med otroligt duktiga mäklare, bra teamkänsla och en genomgående hög standard. Jag har tidigare arbetat tillsammans med Amanda Treutiger, en av mäklarna på byrån, som talat mycket väl om Alicia Edelman och i sin tur rekommenderat den lediga tjänsten som mäklarkoordinator.

Redan efter det första mötet med bolagets VD, Gisela Bruem Cedergren, kändes det helt rätt och jag blev snabbt införstådd med företagets värdegrund som genomsyrar hela verksamheten och gör den till den fantastiska arbetsplatsen som den är. Balansen mellan hårt arbete med hög kvalité och fokus på slutprodukten, gott samarbete, en miljö där vi stöttar och peppar varandra samt den ständigt pågående utvecklingen som företaget står inför är slutligen det som gjorde Alicia Edelman till det självklara valet. Jag ser mycket framemot att arbeta tillsammans med byråns skickliga mäklare, samt vara med på bolagets spännande tillväxtresa!

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

1. Jag är väldigt intresserad av hästar och ridning och har tävlat i dressyr

2. Jag har gått på Franska Skolan och varit på praktik i Paris

3. Jag har norskt ursprung

Jag är 23 år, uppvuxen i Bålsta och numera bosatt i Sundbyberg. På fritiden tycker jag om att träna, resa, umgås med familj och vänner samt busa med min franska bulldogg Dexter.

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Som en framåt, glad och social tjej med hög social kompetens, men samtidigt ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad.

Dela
ae ae ae