7 April, 2021 - Rekrytering
ALICIA EDELMAN FÖRSTÄRKTE UNDER KVARTAL ETT TEAMET MED FELICIA AHLQUIST SOM FASTIGHETSMÄKLARE I BOLAGET.

Felicia Ahlquist, Alicia Edelmans nya stjärna, etablerad inom mäklarbranschen sedan två år tillbaka började som fastighetsmäklare på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri den 18 januari 2021. Hon kommer närmast från Bjurfors Bromma och läste till fastighetsmäklare på Högskolan i Gävle fram till 2018. Efter avslutade studier flyttade Felicia till New York för att fortsätta studera business på college samt praktisera på en av Manhattans främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.

Felicia har varit aktiv mäklare sedan nästan två år tillbaka och har mycket god erfarenhet och kompetens från sin tidigare tjänst som mäklare. Felicia har sedan tidigare även en bakgrund från främst sälj- och servicebranschen i Sverige och USA, New York. Något som präglar Felicia är att hon älskar högt tempo och utveckling!

Hur gick dina tankar inför valet att börja som mäklare hos Alicia Edelman?

För mig var det många känslor inblandade innan jag tog beslutet att byta mäklarföretag men från stunden jag klev in innanför dörren på Alicia Edelman kändesdet att beslutet var helt rätt. Det var ett så oerhört familjärt och varmt välkomnande från varenda kotte på företaget vilket kändes helt fantastiskt!

Alicia Edelman är ett mäklarföretag som både är nytänkande och ligger i framkant i många olika avseenden. Utöver det så finns en tydlig struktur och en tydlig tanke bakom alla roller i företaget, något som gör att jag som mäklare har alla grundstenar för att lyckas. Därför valde jag att hoppa på det här framgångståget. Därtill så kommer jag som sagt in i ett fantastiskt härligt gäng med kollegor som jag vet kommer göra den här resan ännu bättre och berikande på många sätt.

Felicias mål som fastighetsmäklare på Alicia Edelman är att bli en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna i Stockholmsområdet, specifikt i Vasastan. Felicia älskar att överträffa sina kunders förväntningar, knyta nya kontakter och bygga långsiktigt förtroendefulla relationer. Felicia gör aldrig något halvhjärtat och älskar att ta sig an nya utmaningar.

Något som utmärker Felicia i hennes arbete som mäklare är att hon är mycket lyhörd, alltid full av energi och lägger stor vikt vid detaljer, något som gör att hon alltid levererar det där lilla extra till kund.

”Vi ser att Felicia kompletterar vårt team väl med sin personlighet och tidigare erfarenheter från försäljning och fastighetsmäkleri. Det i kombination med Felicias höga vinnarinstinkt och drivkraft gör att vi med spänning ser fram emot att få se vad hon kommer att bidra med till teamet och bolaget. Jag välkomnar ännu en viktig nyckelspelare i vårt fortsatta arbete med att bygga både mäklarnas och Alicias varumärke och ta än fler marknadsandelar i Stockholm, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför ska man välja dig Felicia som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en resultatinriktad mäklare som alltid eftersträvar att göra sitt yttersta i alla lägen och överträffa dina förväntningar som kund så ska du välja mig. Jag är alltid glad, lyhörd för mina kunders behov och jobbar för att leverera en trygghet genom hela processen. Att förändra sin boendesituation är för många den största affären i livet och mitt mål är att se till att kunden ska få den bästa tänkbara upplevelsen genom affären och vilja rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

- Jag har bott, studerat och arbetat i New York på en av USA:s främsta mäklarkedjor, Douglas Elliman Real Estate.
- Elitsatsade och har tävlat i tennis under hela min uppväxt.
- Jag har genomfört Tough Viking.

Sedan är jag född och uppväxt ute på Ekerö, är en aktiv sportfantast där fotboll och tennis varit mina stora intressen. Blev framgångsrik i båda men landade i en helhjärtad satsning inom tennis, en elitsatsning och tävlade under ca 6 års tid tills en skada resulterade i att jag fick lägga racketen på hyllan. Idag går jag på gym och spelar tennis samt padel. Sedan umgås jag mycket med både vänner och familj och längtar tills man kan ut och resa igen och upptäcka nya platser!

Och till sist, hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som en alltid väldigt glad person med höga ambitioner och som aldrig gör något halvhjärtat. Att jag är omtänksam mot alla i min omgivning, älskar sociala sammanhang och ibland kan vara lite envis och definitivt inte ger mig i första taget.

Dela
ae ae ae