16 April, 2021 - Rekrytering
MÄKLARFÖRETAGET ALICIA EDELMAN ANSTÄLLDE KVARTAL ETT FELICIA BÅNG LARSSON SOM SÄLJSTÖD I BOLAGET

Alicia Edelman förstärkte teamet genom att anställa Felicia Bång Larsson som säljstöd den 18 januari 2021. Felicia kommer närmast från butikskedjan Media Markt där hon arbetat som säljare och produktexpert inom vitvaror. Hon har dessförinnan arbetat inom service och besuttit ansvarstagande roller och har därför goda erfarenheter även inom dessa områden. Felicia har även en bakgrund som elitfotbollsspelare, har varit lagkapten och är van och förstår värdet av att jobba som ett team.

Felicia har följande utmärkelser bakom sig;

- ”Årets Solstråle”
- ”Personlig utmärkelse – Passion”

Vi ser att Felicia kommer komplettera oss mycket väl i sin nya roll på Alicia Edelman utifrån sin personlighet och den glädjespridare hon är men vi ser även med intresse fram emot att tillsammans med Felicia fortsätta vår utveckling i arbetet med en än effektivare struktur, höga interna service och laganda, något som garanterar Alicias fortsatta anställnings- och försäljningstillväxt på marknaden, säger Gisela Bruem Cedergren, VD på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri.”

Varför valde du att börja arbeta på Alicia Edelman?

Tack vare en medarbetare, Gustav Hjelmqvist, fick jag upp ögonen för mäklarbyrån Alicia Edelman där alla är väldigt framgångsrika och unga mäklare vilket inspirerade mig till att förhoppningsvis också kunna bli en toppmäklare i framtiden. Dessutom är jag en lagspelare i grunden och mitt första intryck efter första mötet var att det finns en härlig teamkänsla, samt att jag fick ett varmt och glatt mottagande. Redan snabbt inpå mitt möte med VD, Gisela Bruem Cedergren, samt Mikael Malmberg Lundh, fick jag också en klar och tydlig bild av Alicia Edelmans värdegrund och vision som jag tror väldigt starkt på och jag är enormt tacksam att jag har fått chansen att bli en del av detta grymma team på Alicia Edelman.

Kan du berätta någonting som alla kanske inte känner till om dig?

- Gått på college i USA
- Spelat fotboll sedan 7 års ålder och på elitnivå
- Har hoppat fallskärm

Jag är 21 år gammal och uppvuxen i Tyresö, mycket familjekär och har ett stort socialt umgänge. Min passion är träning, tävling, att resa och jag är en riktig hundälskare!

Slutligen – hur skulle dina vänner beskriva dig?

Mina vänner skulle beskriva mig som positiv, ansvarfull, serviceinriktad, målmedveten och samarbetsvillig lagspelare.

Sedan vill jag avslutningsvis säga att det är kul och inspirerande att dagligen få arbeta och samarbeta med ett gäng där teamkänslan alltid är på topp. Mina kollegor och våra framgångsrika mäklare motiverar mig och att få arbeta i ett nytänkande bolag som är under en ständig utveckling!

Dela
ae ae ae