12 May, 2022 - Rekrytering
Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman – Chanelle Becker
Ny Fastighetsmäklare på Alicia Edelman - Chanelle Becker.

Efter 2 år på en annan mäklarbyrå kände jag att det var dags för mig att ta mig an nya utmaningar och möjligheter. Efter att ha träffat flertalet mäklarbyråer så var det en självklarhet att Alicia Edelman skulle bli mitt nästa steg i min mäklarkarriär!

En mäklarbyrå som består av ett helt fantastiskt team med likasinnade tänk och mål. Som en väldigt tävlingsinriktad person med höga mål så var det viktigt för mig att hamna på en arbetsplats med en teamkänsla där man kan få ta lärdom och stöd av varandra. En ledning som har både ett nytänkande arbetssätt och en tydlig röd tråd för teamets och individens utveckling vilket har lett till den otroliga utvecklingen sedan Alicia startades. Genom att ha följt Alicias resa ett tag och sett hur mäklare blivit till toppmäklare visste jag direkt att jag ville vara med på denna resa.

”Nu förstärker vi teamet med en ung och hungrig tjej, Chanelle Becker! Hon har varit i branschen ett par år och vi ser att hon kommer kunna nå än högre höjder hos oss. Hennes positivitet och energi sprider sig snabbt och hon kommer bli en uppskattad kollega som har mindset "laget före jaget" i ryggmärgen. Vi ser fram emot att se vilka resultat hon kommer kunna åstadkomma och få följa hennes resa”, säger Mikael Malmberg Lundh, Försäljningschef på Alicia Edelman.

Varför ska man välja Chanelle som mäklare när man ska göra en bostadsaffär?

Vill man ha en engagerad och resultatinriktad mäklare som alltid lägger kundens behov i fokus ska ni välja mig. Jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar när det kommer till hela processen. Här ser jag mig som en rådgivare som är där för att skräddarsy ett upplägg efter just era behov. Som tidigare elitfotbollspelare har jag en otrolig vinnarinstinkt och siktar alltid för rekordpris. Som person är jag väldigt glad, social och lyhörd. Jag är väldigt mån om att göra mitt jobb till 110% och att ni känner er trygga med mig från dag ett. Mitt mål är att ni ska bli så pass nöjda genom hela processen att ni vill rekommendera mig vidare till andra.

Berätta något som kanske inte alla vet om dig?

Jag är tidigare elitfotbollsspelare som tyvärr avslutades med en skada. Men är nu på fötterna igenom och spelar i division 3 idag på fritiden. Jag har ett otroligt stort intresse för mat vilket med stor sannolikhet kommer ifrån att blivit uppvuxen i en restaurangfamilj. Under min barndom har jag bott en del utomlands bland annat i Palma och i USA.

Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Jag och mina vänner diskuterade denna fråga för ett par veckor sedan och dom beskrev mig som väldigt omtänksam och otroligt mån om dom i min närhet, jag har alltid ett leende på läpparna och är en glädjespridare. Jag kan även vara envis och jag ger mig inte vid försa taget. Jag har alltid haft höga ambitioner och när jag väl gör något gör jag det helhjärtat och till 110%.
Dela
ae ae ae